London!

Snart ska jag iväg till busstationen och om ett par timmar kommer jag vara hos Alex. Imorgon är det Russell Peters som gäller och jag verkligen fram emot det! (hoppas att han inte tar upp gamla skämt!) Sen på onsdag nästa vecka ska jag for iväg till London. Där ska jag vara i en vecka och hälsa på Frida. Jippiie! Äsch, nu ska jag gå. Good Bye!



Deppig period.

Ja, jag vet inte vad som har flugit in i mig. Jag känner mig helt hopplös. Förmodligen är det inte tillräckligt belyst i mitt rum vilket gör att det är jämt mörkt i rummet och jag blir alldeles nere. Det finns perioder då jag känner mig deppig av ingen anledning alls. Just nu är det en sådan period. Idag vaknade jag ovanligt tidigt (kl.8.45!) och tog en låång dusch. Det piggade till en liten stund men sedan ville jag bara krypa ner i sängen och rulla ihop till en boll. Som tur finns olika hjälpmedel som kan göra mig lite gladare; Fresh Prince in Bel Air, Din Gata, Nintendo DS och Alex. Hoppas jag kommer över denna period snart. Jag ska trots allt till Russell Peters show på fredag, kanske min depression blir botad då?


Saman och Cynthia från Din Gata i P3

De är fett roliga. Hörbart om du har QuickTime.


Tickets.



Bokat och hämtat biljetter till Russell Peters StandUp Show. Wohooo! Därefter ska jag iväg till London och hälsa på Friiida :)

Childhood Foundation.


Vattenfall skänker 20 kr till Childhood Foundation för varje blogg som länkar till deras sida. För mer info klicka här. VAR MED OCH STÖD CHILDHOOD FOR GOD'S SAKE!

För de som inte vet är World Childhood Foundation är en verksamhet som stöder bl a utsatta barn, unga mammor och prostituerade flickor. Missa inte denna möjlighet att hjälpa organisationen, du förlorar inget på det.

Historien om det perfekta laptopfodralet.

När jag är i Malmö besöker jag alltid Åhlens City (mest för deras Ordning&Reda och Muji sortiment), Anna og Clara (jag tror butiken heter så? men det är en inrediningsbutik som säljer lite allt möjligt), Lagerhaus (jag går alltid ändå från Möllevångstorget till Centralstationen och då passerar jag två st Lagerhaus och oftast besöker jag båda två. varför vet jag inte dock). Jag har en liten thing för inredningsgrejer. Jag borde kanske bli en inredningsdesigner hmmm...

Anyway, denna gång köpte jag en Ordning&Reda laptopfodral till min kääära Macbook Pro. Jag tyckte att den såg ganska liten ut för att passa en 15 tummare så jag frågade expiditen och hon var ganska osäker också. Men jag köpte den ändå för att den var ju såå fiiin! Aja, när jag kom hem kastade jag min weekendväska på golvet och försökte stoppa in Macbooken i fodralet men.. DET GICK INTE! Min Macbookie är lite för bred. Attans också. Nu ska jag komma på en lösning, hur vet jag inte riktigt än, men Macbooken ska definitivt hamna i fodralet!




Being creative.


Så här såg min IKEA tavla ut när jag köpte den. Inget fel med härliga svartvita New York bilder, men jag ville liva upp mitt rum lite granna och efter en halvtimme blev resultatet så här...



***



Samtliga bilder är reklambilder och temat för denna tavla är Enjoying life. Från vänster till höger: kosmetikakedjan Make Up Store, chokladmärket Mars, konditorigodbitar Delicato.

Denna tavla ska påminna mig att det är aldrig fel att unna sig livets godheter. (dvs äta hur mkt godis och bakelser jag vill hahaha)


Hösten.

Ingen hemma och själv sitter krassliga jag hostande framför macbooken och tänker "Klockan är bara 20.00 och det är redan kolsvart ute!" Aja, hösten är här och det är faktiskt lite mysigt. För vissa är det en deprimerande tid, men jag uppskattar hösten lika mycket som alla andra årstider. Förutom övergången från varma sommarnätter till tidiga kalla kvällar - så älskar jag att se löven skifta från grönt till rött. Men det var inte förän igår jag insåg att hösten är här. Medan jag satt i tågstationen i Malmö och väntade på tåget betraktade jag människor omkring mig och allt jag såg var svart och grått. Jag tänkte inte så mycket på det förrän jag såg på mig själv. Jag hade en ljus satinjacka, rosa stickad tröja och färglada sneakers. Jag tror ingen annan där hade så många färger som jag. Det var då tanken slog mig att jag borde kanske gräva fram höstjackan..


Alltid mysigt att dricka te och läsa lite böcker.

Put some color on your lips.


NYX Round Lipsticks

Köpte hem ett gäng läppstift i olika härliga färger. Eftersom jag har lite problem med ögonsmink får jag väl leka med läppmejk istället! Helt underbara färger för ENDAST 0.99 DOLLAR per läppstift! Frakten från USA kan vara lite saftigt, men det gör inte så mycket, jag menar, 6,84 kr för ett läppstift går ju inte att hitta i Sverige. Köpte också  några fina nagellack, läppglans och pearl pigment. Nonpareilboutique.com heter hemsidan och leveransen tar en vecka. Magnifico.

My Chinese Coach.





(spelet heter faktiskt My Chinese Coach) Jag lär mig mandarin med min Nintendo DS. Man kan spela in sitt eget uttal och sen jämföra med deras inspelade ljud - en smart funktion är att man kan spela upp båda ljuden samtidigt för att höra om tonerna är korrekta! Peeeeerfekt. Nu är jag ännu mer redo för China 2009. Gud vad jag älskar min Nintendo DS. 

the asian Paris Hilton-wannabe


Råkade snubbla över hennes blogg och hon är så underhållande! haha. Xiaxue är en tjej som bor i Singapore och driver en blogg som är tydligen ganska känd bland hennes trakter (hon gör även TV) och man kan säga att hon är en asiatisk version av en Paris Hilton-wannabe. Hon färgar sitt hår blont, done a nosejob, använder färgade circle-linser, skaffar überlånga eyelash extensions, har en Juice Couture Sidekick som är blingad och hon gör allt för att livet ska vara lite glamouröst. Hon är fantastiskt underhållande och hennes singaporiska engelska är så himla kul (låter som en kines som försöker prata engelska med brittisk brytning och slutar varenda mening med "lah") På hennes blogg är alla hennes bilder photoshopade och hon ser visserligen inte så smal ut som på bilderna. Hon visar till och med hur hon photoshopa för att hon ska se smal ut på bilderna - click click :D (ganska uppenbart att hennes blogg är populär för att hon ser ut som en modell på bilderna, men i själva verka gör hon inte det XP haha, bra marknadsföring though)





Kolla mer häär.




RSS 2.0