nightwear.



Jag har en liten thingy för läckra underkläder. Från Dorothy Perkins för 15 pund. Kanske ska ta en runda till London igen?

notte sento.


Notte Sento (English subtitles) / Källa


Åh. Så vacker. Så vacker. Den får mig att vilja bli regissör. Allt på klippet är bilder som har tagits med en Canon EOS 30D. Jag ska definitivt testa stop-and-motion med min kamera. Ska bara komma upp en story.... Åh. vilken fin inspiration.

Shu Uemura curler.


Jag skulle göra denna recension för läääänge sen, men ja, jag glömde bort det och en liten filur påminde mig om det. So here it goes!

När jag tittar Shu Uemuras ögonfransböjare ser den ut som vilken ögonfransböjare som helst. Först när jag började använda den så känns den annorlunda jämfört med Shiseido, men jag kunde inte riktigt sätta fingret på det. Efter några månader så har jag blivit van med den och då märkte jag skillnad när jag skulle skifta tillbaka till Shiseido. Nu vet jag inte om det kan bero på att min silikonpad på Shiseido är gammal så effekten blir annorlunda - men när jag böjer mina fransar (jag böjer tre ggr gradvis på vardera öga - först vid rötterna och sen utåt) så blir det hackigt och fransarna lägger i kors på varandra. Med Shu Uemura slipper jag det problemmet och jag får naturligt vackra böjda fransar. Dessutom håller böjen otroligt bra! Eftersom jag undviker att använda mascara så böjer jag fransarna bara och det kan hålla ut heeelaaa dagen om jag inte stöter på vatten eller svett och dylik. Och jag kan säga att jag har inte tidigare stött på någon produkt som har kunnat hålla böjen efter en kvart (jag har riktig envisa raka asiat ögonfransar) Så snacka om att jag blev lycklig eller!

19 dollar för en ögonfransböjare kan vara dyrt för många, men jag måste säga att den är såå värd pengarna. Den håller verkligen hela livet ut (ja, om man köper nya pads lite då och då och inte misshandlar den såklart) Ett måste i min neccessär och är absolut en av de prylarna jag inte kan leva utan.


Fullpott!
Man kan inte gå fel med denna mackapär.

billigare PS3?


Ryktas om prissänkning på Playstation 3 (PSP också för den delen). Äntligen säger jag bara! Jag var så sugen på att köpa en när jag var i Hongkong men den var slutsåld överallt (då den nyss kom ut). Får se nästa vecka om det händer nåt..


By the way.. började med Silent Hill igår. Grafiken är sämre än Resident Evil 5, men ack vad läskig den är ändå! Speciellt när man måste gå runt med en ficklampa för att kunna se något. Något som är lite störigt är att monster-sjuksystrarna har så heta kroppar! Vilken sjuksyrra springer runt i kortkort och klackar i sjukhuset huuuh? Perv japaner alltså..


smultron i gummistöveln?


Aw. Hur söt är inte denna kruka? Kommer med allt som behövs för att plantera örter eller bär. Levereras slumpmässigt i antingen smultron, mynta, basilika eller kamomill. 119 kr på roligaprylar.se

ring.

I so wanted this ring. (sold out på asos.com)


botox - face slimming.

Det finns så otroligt många skönhetsknep i Asien som man inte ser här i väst. Alla vet att botox slätar ut rynkor men i Asien använder man det främst till att göra ansiktet smalare. När man injicera botox i massetern (aka tuggmuskeln) bedövar man muskeln och med tiden kommer den sluta växa och krympa. Denna effekt får man ungefär 2 månader efter injektionen och varar upp till 1 år eller längre beroende på vilken botox man använder.


 
Bilderna är tagna från Sapphire Appearance Medicine Clinic



Bild från artikeln om "Jaw injections" på ELLE / Courtesy of Dr. Steven Liew


Att ha ett litet smalt ansikte anses som attraktivt och kvinnor strävar efter denna ansiktsform. Dr Steven Liew, som är plastik kirurg i Sydney, säger “The masseter is what we call a ‘stupid muscle,’ meaning it has only one function, which is to chew,”

Ja, vad säger ni? Skulle ni sluta tugga maten och leva på soppa livet ut för att ha ett smalt ansikte?

update.


Resident Evil 5 kom ut i fredags och Alex blev helt crazy. Han kunde inte bestämma sig hur han ska skaffa sig en Xbox på det billigaste sättet för att spela spelet.. ja, det slutade med att vi stack till Siba och köpte en Xbox Elite Resident Evil Limited Edition (som är i själva verket en vanlig Elit-box med spelet) ..kanske inte det billigaste alternativet och lite ångest kom på köpet, men han blev så glad så.. som ett litet barn i godisaffären.

Kalla det vad du vill - rasistspel or what so ever - men den var riktig grym. Även jag som åskådare var helt excited av spelet. Det är så mycket bättre än att kolla en film! Alla smådetaljer som när han skär kartongerna till vinklarna av spelet.. ååå, så realistiskt! Jag kunde inte sluta betrakta och beundra hur allt rörde sig och hur smidigt allting gick. Nästa spel blir Silent Hill Homecoming.. ooooooh.. och den får jag spela :) för den är för läskig haha.



Så är det när man har en spelnörd som pojkvän.





Efter två dagar har han klarat spelet. Yaaay! Silent Hill next :)

Ipod Shuffle 3rd generation.


Apple kan verkligen sin grej. Att de kan sälja en spelare utan skärm när allt annat har färgdisplay and shit! Jag skulle faktiskt kunna tänka mig skaffa den ändå, för att min spelare är allmän diskriminerande och vägrar samarbeta med Mac och funkar bara på Windows. Dessutom behöver jag inga fancy spelare med miljonpixlar skärm att kolla video på. Bara en simpel spelare som spelar musik och har grym ljud. Den VoiceOver funktionen är överskön, jag kör den ibland på min Mac när jag är för lat att läsa hahaha.

4 GB för 895 kr och finns i två färger. Silver eller mörkgrå. Bra, slipper jag ha ångest över tusen färger jag ska välja mellan.


Minimalism rules.

geek chic.

Jag har tyvärr inte skaffat en riktig kamera väska till min Nikon (för att alla ser så himla tråkiga ut) och det är inte så bra att låta den glida runt i min handväska bland mina lipglosses och nycklar. What to dooo? Acme Slip Sleeve är lösningen! Äntligen något förutom tråkig plain black.



Anyway.. vilken färg ska jag köpa? Minimaliskt vitt eller flashy lila?



De kommer ut någon gång i mars. Men finns att förhandsboka på Scandinavian Photo,

Ida Sjöstedt.



Ååh. Jag älskar silke, volanger och blommor. Jackpot! Lite synd att den kostar 1999 kr.. why why why..

Early Bird Alarm Clock.



Ååå. Är inte den fin? Att vakna till kvittrande fåglar är väl mycket bättre än irriterande alarmljud? Finns på roligaprylar.se. Ska nog inskaffa en.. inte för att jag har något att vakna för.. men alltid bra att ha!

klippt.



Ta da! Mitt långa Pocahontas hår är borta!

harajuku lovers.



70% rabatt. Kan inte bli bättre eller hur? Till och med boxen är fin!

RSS 2.0