effektivitet.


Oh jisses. Jag måste lära mig att vara riktig effektiv. Utnyttja varenda sekund jag har. Men en sak är fixat i alla fall - min sömnrythm ! Jag sover nu från 10 PM till 8 AM - d v s normala tider - och känner mig morgonpiggare än någonsin! Borde vara en morgonmänniska egentligen, eftersom jag gillar att vakna till solsken och äta frukost , men konstigt nog är jag som "effektivast" under nätterna. Nåväl, det gäller att planera sin tid väl. 

Note: By the way, jag upptäckte att min Shu Uemura ögonfransböjare har försvunnit?! Tjejer, har ni kanske möjligtvis råkat fått med er min kära ögonfransböjare? Det är lite för jävligt att vara utan den :( och Alex som var så snäll och köpte den ända från Hong Kong.

Well, ska kila till gymmet och pumpa musklerna (not) med Sandy nu. Au revoir!

plan b.



Jag har märkt att jag bloggar när jag är som mest upptagen (alltså att jag borde göra vettigare saker!). Sitter här med min coola ögonmask och leker ninja. Jag vet inte om det är p g a sömnbrist eller rent insanity, men jag känner mig ganska nervös. Är knappt klar med arbetsproverna och min hjärna ägnar redan tid åt plan b. Vad ska jag göra om jag inte blir antagen? Jag funderar starkt på kulturstudier i Ghana eller Vietnam - bara för att byta riktning och se vad jag verkligen vill i livet. Att hitta sig själv, jisses, om det ändå vore så enkelt.

Men som Will Smith säger "There is no reason to have a plan B because it distracts from plan A". No time for being sissy, Camie! Back to woooork.

balcony.



Sitter och pluggar ute. Börjar bli kallt nu, men hann med 20 min värme i solen. Nu får man förflytta sig innan tårna hinner bli blå. Allora, addio bellas!

graphology.

Handwriting Analysis
What does your handwriting say about YOU?

Jag har alltid varit nyfiken av handstilanalys (grafologi heter det tydligen) så ja, medan jag satt och antecknade bestämde jag mig att researcha lite. Hittade denna sida, dock vet jag inte hur seriös den är. Men detta blev mitt resultat.


The results of your analysis say:


You plan ahead, and are interested in beauty, design, outward appearance, and symmetry. 
You are a shy, idealistic person who does not find it easy to have relationships, especially intimate ones. 
You are affectionate, passionate, expressive, and future-oriented. 
You are a talkative person, maybe even a busybody! 
You enjoy life in your own way and do not depend on the opinions of others.

 



Äsch, tror inte på det helhjärtat (för oftast lurar man sig själv bara), men visst lät det bra? Hehe, det är kul i alla fall - testa du också!


Puripuri.

PuriCute!
Cute Purikura Online cute

Tog en liten paus från brainstormandet (sådant tar mer energi än man tror), så vad gör man? Onödigt söta grejer som detta så klart! Creds till Donnasandra (eftersom hon tipsade om roligheten). Kul att man kan beställa hem som klistermärken också, precis som på fotoautomaterna - great!

fun.

Påskhelg - Borås & Göteborg - THE BLAST!

RSS 2.0