Shape Collage

Klicka på bilden för ett större format (bilder från Way out West 09)

Hittade detta coola program på mac.feber.se Om du har tusentals bilder och vill göra en snabb collage, då är detta för dig! Programmet fungerar prima och det enda negativa är vattenstämpeln men det går att fixa om du skaffar Pro versionen för 25 dollar :)

För att ladda hem Shape Collage klicka här. Finns för både Windows och Mac (Linux också om någon har det)

time-lapse


Vår balkong utsikt.

Sånt här gör jag på tråkiga söndagar. En bild var 30:e sekund i en timme och resultatet blev så här. Självklart står inte jag där och tar bilderna själv, utan jag använde mig av SoFortBild programmet som sköter jobbet åt mig - fungerade galant! Det är ganska kul och beroende framkallande - lär göra flera time-lapse videos i framtiden :)

onödigt viktig.

OK let's do a list! Bara för att jag är rastlös och vill skriva något på bloggen.

  • Jag har fortfarande inte sett Avatar! Det är så fruktansvärt frusterande att alla i ens omgivning har sett den. Men skitsamma, nu är det Alice in Wonderland i 3D som gäller. Screw Avatar.
  • Skaffat ett par nya glasögon! Wihooo! Äntligen efter ett år (kanske mer?) i total out-of-focus. Försäljaren blev till och med lite chockad när hon visste att jag inte använder linser och att jag har varit utan glasögon ett (bra) tag. Vräckte ut sig en kommentar "Herregud, du ser ju knappt tvärs över gatan! Du kör inte bil väl?" Jag tror hon skojade, men det är faktiskt så himla sant.
  • Väntar på Usher's nya album.
  • Bokrea! Eller snart i alla fall. Älskar att köpa böcker, inte för att jag läser ut alla - men bara för att jag gillar att samla till mitt framtida privata bibliotek haha.
  • Jag behöver ändra lite på min hudvårds-rutin. En bra prisvärd ögonkräm och en dunderskön daily cleanser vore super.
  • Trött på snö. Snön kommer ju stanna ett bra tag till..
  • Gym gym gym! Jag får inte vara lat! Now that's a goddamn challenge.
  • Klickade hem ett par Adidas Originals x Fafi på rea för någon månad sen. Super adorable! Jag ser fram emot hennes vår/sommar-kollektion!



Cute huh? Adidas Originals x Fafi S/S'10 Collection



Jag ser igen! Mina nya glasögon från Skagen.

RSS 2.0