I miss.

Can not sleep and I can't stop thinking of the past..

I miss cream puffs at Oxford St in London.
I miss sleeping during night time.
I miss my burgundy piano.
I miss the labrador Jojo.
I miss being a child.
I miss the decorated Christmas tree in our house.
I miss my very long hair.
I miss eating candy on every Saturday.
I miss watching Full House on TV.
I miss making clothes for my dolls.
I miss the fussy feeling inside.
I miss being careless.
I miss someone.
I miss being right in everything. At least what I think.
I miss something. Something greater than myself.


Enough. Straight to the bed. Now.

20th Birthday + Christmas.


Jahopp. Då har man fyllt 20. Förra helgen hade jag en liten middag hemma hos mig och det bjöds på lite sushi och bulgogi. Jag hade det så skoj (även lite stressigt, men sådant kommer på köpet när man är en värdinna) och det var skönt att ha sina nära och kära hos sig för att fira den "stora" dagen. Jag mådde inte så bra dagen efter, men det är en helt annan historia. Jag blev iallafall glad att det kom fler personer än förväntat och jag tackar alla som kom! Har tyvärr inga bilder från middagen, men jag hade mitt paparazzi-gäng på plats (Karro och Mikki duh! haha) Så langa hit bilderna ifall det blev några bra :)

På självaste födelsedagen spenderade jag med Mikki i Växjö, det var riktigt mysigt även om det inte blev någon julshopping. Vid juletiden är det alltid stressigt och det är inte alltid lätt att hitta julklappar. Men i alla fall, jag hade en mysig födelsedag och gulliga Mikki bjöd mig på middag. Uppskattade alla gratulationer jag fick under dagen också :)

Nu är det jul och det firas hemma med kusinerna. De har just kommit hem från Vietnam, och historier och presenter från deras äventyr är alltid uppskattade. Jag skulle också vilja åka dit och äta en massa god mat :(

Anyways, jag önskar er alla en riktig god jul! Och en massa god mat!



Min lilla vän Geoffrey från Australien har gjort denna mästerverk till min 20 årsdag. Eftersom han inte kan skicka presenter till mig, så hittar han på sådant här pyssel istället. Väldig häftig ändå! Förra året byggde han en panda och skickade en gif bild som han har skrapat ihop. Ska visa det till er en annan dag.

Note: Hey you aussie stalker, yes you Geoff, I posted your masterpiece up here and I hope you don't mind! And no, I don't think it's faggy to do crafty stuff :) Thank you again for your present, or you should thank me for keeping you busy on your freetime! ;) Love, Cam.

totally uninspired.

Jag fattar inte vad jag har bloggen till längre - vet inte vad jag ska skriva! Anyways, min födelsedag och julen är nära och det är alltid stressigt vid den här tiden. Bläh.

Angående bloggen, jag orkar inte skriva om ytliga saker mer och jag vill inte att den ska vara jätte personlig heller. Det är svårt att hitta balansen. Jag har funderat på lägga ner denna och starta en ny. Mest för att påbörja något nytt, men vi får se hur lat jag är.

Jag tänkte starta en fotoblogg (nästan alla kallar sina bloggar för "fotobloggar" - men väldig få är sanna) men det är mest för att jag ska FOTOGRAFERA MER. Jag tycker lite synd om min Nikon som får ligga hemma och inte får vara med på äventyr. Jag vill jätte gärna ta med den överallt, men alla som äger en systemkamera vet ju hur mycket de väger.

Så jag har tänkt lite på andra banor. Kanske börja fotografera med film istället? Holga och lomo-kameror är jätte populära och bilderna blir inte helt perfekta (vilket är spännande!) och det känns lite roligare. Men grejen är att när man fotograferar med film så måste man framkalla dem (ok, man kan scanna diabilderna också) och det betyder att det är dyrt att fota med tiden.
Ja så jag har hittat några lösningar.
  1. Toycamera Analogcolor - Ett program som gör om dina bilder till lomo-wannabe-bilder. Förstör dina perfekta bilder till sköna old-school-bilder. (Att jag fotar med min systemkamera och sedan redigerar om de till bilder som ser ut att vara fotade av en 500 kr-leksakskamera.. hmm)
  2. Olympus Pen E-P1 (eller ännu bättre, E-P2 som är nylanserad) - Jag har nämnt om kameran tidigare, och jag vill fortfarande ha den! Jag funderar starkt på att sälja min Nikon utrustning för denna (så jävla dyr är den - att jag måste ge upp min Nikon-baby för att köpa den). Jag lovar, den hauntar mig i drömmen - så mycket älskar jag den! Jag ska köpa den, frågan är bara när..
Bild från balen (without Mikki's permission hihi) som har blivit lomofied i Toycamera Analogcolor.

RSS 2.0