captured happiness.

Jag tycker att fotografin är lite smått fantastiskt. Att den kan förmedla så mycket som inte ord kan göra. Har det hänt att du ryser när du ser ett fotografi? Kanske för att det ger dig obehagliga känslor eller bara för att det är så fruktansvärt vackert? Något jag älskar att titta på är bröllopsbilder. De behagligt mjuka ljusa färgerna gör mig så glad. Åh, om jag någonsin skulle jobba som fotograf skulle jag definitivt vara en wedding-photographer. Punkt slut.

En blogg som jag besöker regelbundet är OnceWed och geez, det får mig att vilja planera ett bröllop! haha. Alla vackra detaljer som bordsdekoration, invitationskort, bridesmaid-klänningar, blomarrangemang osv. Och det roliga är att de flesta bröllopar på bloggen är så himla personliga. Man behöver inget fem-stjärnigt hotell för att bjuda sina 100 gäster på åtta-våningstårta och champagne pyramid.





Photography by Erin Hearts Court


Photography by Red Photo Co.




Photography by Ben Blood




Photography by Our Labor of Love



grönt.








Jag behöver förbättra mina portätt-skills och Kelly fick stå modell en dag. Dessa bilder är gamla men Kelly är ju så söt så jag måste lägga upp dem här.

teacup.



Jag köpte kanske världens minsta tekopp-ring i porslin på Etsy. Dock gick den sönder på vägen till Sverige - men säljaren var  jättegullig och gav mig en ersättning! Köpte från A Box For My Treasure.

new toy.

Äntligen ett nytt objektiv! Efter många men och om bestämde jag mig att köpa ett makro-objektiv.  Satt och grubblade länge om jag skulle skaffa en 50mm, vidvinkelzoom eller makro. Till slut hittade jag en Tamron 90mm f2.8 med en attraktiv prislapp - dock begagnat men den ser helt ny ut och funkar prima (förutom AF för att min d60 har ingen inbyggd autofokus - men det gör ingenting, af är bara ett bonus) För en månad sen köpte jag även en extern blixt, Nikon Speedlight SB-800, men har inte lekt så mycket med den - funderar på att skaffa detta kit eftersom blixtljuset is pretty harsh.

Well well, här har vi ett litet fototema - Words. Samtliga bilder är tagna med det nya objektivet.
















RSS 2.0