pink macaroons.


Beautiful huh?

Ååå jag trodde verkligen att jag skulle misslyckas, men kolla så fina de blev! Kanske inte så jätte runda och alla är inte lika stora.. men.. de blev så heeemskt söta (både utseende och smak!) Så mycket jobb, men det var allt värt det.


Psst.. imorgon blir det banan / chokladmousse paj!

Pucca has a message for you.




Jag skulle baka banan-chokladmousse paj igår men jag hittade inte min bakform! Den har rymt..

Mörker.


Foto by me såklart. Jag måste skaffa signatur på mina bilder snart..


I en heeeel vecka har jag varit uppe till kl.8 på morgonen och sover några timmar här och där under dagen. Det är illa. Jag känner mig trött när det är ljust ute och när jag är som piggast är alla i djupt sömn. Känns lite som jag lever i min egen lilla värld.. Kommer bli emo snart faaaan

Anyway, jag har äntligen fått en tid hos hudmottagningen och de ska se vad som är för fel med min hud som får utbrott heeela jävla tiiiiiden. (Jag fick mjälleksem nyligen och det var ett HELVETE!) Jag hoppas hoppas hooooppas verkligen att det inte är pälsdjur jag är allergisk mot. För mina chowchow-drömmar måste uppfyllas!

Dags för julklappsshopping. Jingle bell jingle bell jingle bell rock lalalaaa..

Blueberry Cheesecake


Starbucks i London

Blueberry cheesecake på Starbucks är god men den är väldig maffig (jag orkade inte ens äta upp en hel bit!). Idag ska jag och Alex testa baka cheesecake men då blir en krämigare variant. Vi får hoppas att den blir bra och att den blir ätbar, för oftast när vi bakar tillsammans blir det aldrig något gott.. (vi gjorde marshmallowskaka sist och den blev stenhård!)

Kommer tillbaks senare med resultat..



Blev ingen kaka by the way. Vi var för lata (duh!)


Update från Malmö.


Ingen bild på Malmö tyvärr, men här är en bild från London - då jag gick vilse och kom till the Chinese Market

Klockan är 4.36 på morgonen och jag är hur pigg som helst. Jag och Alex är uppe vid helt fel tider och sover alldeles för mycket. Just nu ligger båda i sängen med varsin Macbook Pro och kollar på Mr Vampire på YouTube. Jag måste säga att det finns inget roligare än asiatiska komedi-vampyrfilmer från 80-talet! Jag skrattade tills tårarna kom fram - så roligt hade jag!




Poladroid

Programmet är så kul! Allt du behöver göra är att drag and drop dina bilder till kameran och det kommer ut Polaroid-nostalgisk-snygga bilder! Om du skakar på bilderna kommer bilderna fram lite snabbare också, coolt huh? :) Men lite synd att det är "Only for Mac" för tillfället..

Checka in här för mer info.




Här är resultatet av bilderna jag testade med.




De ser faktiskt ut som riktiga Polaroid bilder.


Pretty things.

Jag är en sucker för vackra onödiga saker.


Jag är inte helt säker vad den ska vara bra för? Men den ger lenare och god-doftande hår!

Rebstar ft. Trey Songz

Skit i den kassa videon men LYSSNA PÅ LÅTEN. Jag älskar låten. And by the way, Rebstar är Alexs kompis straight från Malmöö. Helt amazing att han fick ihop en låt med Trey Songz alltså, impressive impressive. Jag hoppas att jag kommer se mycket av honom i framtiden :)




Önskelista.

Ok, medan jag väntar på Filip och Fredriks valvaka så tänkte jag lägga upp en önskelista! Julen närmar sig och min födelsedag är bara några dagar innan så jag passar alltid på att önska stort!



Objektiv Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G

Ahhhh... New Arrival nu i december och den kommer se sååå snygg ut på min Nikon. Perfekt för portättbilder. Please Santa (or mommy) gimme one for my birthday. Please Please Pleaaaase. Pris: 3600 kr



Glassmaskin Philips HR 2304


Jag skojar inte. Hur fett är det inte att kunna göra egen glass hemma?! Och jag kan stoppa i vilka ingredienser jag vill! Efter några googlesökningar hittar jag denna söta maskin! Till skillnad från de andra billiga glassmaskiner så behöver man bara frysa ett block istället för hela skålen för att göra glass. Så därför vill jag ha just denna maskin, just för att den är praktisk. Pris: 500 kr


Böcker


Jag älskar böcker! Allt från bakböcker, populärpsykologi till konstböcker. Några specifika böcker jag vill ha är:
  • Aranzi Aronzo - Let's Make Cute Dolls
  • Intercity, Nathan Gale - Art & Sole
  • Micael Dahlén -  Nextopia: livet, lycka och pengarna i Förväntningssamhället
  • Gunilla Ladberg - Den mänskliga hjärnan: en upptäcktsfärd
  • Robert Frank - The Economic Naturalist: Why economics explains almost everything
  • Dita Von Teese - Burlesk som konstart
  • Susanna Tee - Glass: läckert för lediga dagar


Fortsättning följer..


U S A

I natt ska det valvakas! Det ska hållas på hela natten så jag vet inte om jag kommer orka hålla mig uppe. Men jag ska göra så gott jag kan! Och jag hoppas att det är lika spännande som jag hade tänkt mig, annars är det ingen idé att vara uppe!

And to be honest, jag är faktiskt inte så insatt i politik, men det är ju ändå ett val mellan Obama och McCain vi snackar om. Det är väl obvious att Barack kommer vinna, men man vet aldrig, det är ju ändå USA vi snackar om - ett land där 60% av befolkning tror att berättelserna i Bibeln är sanna (please, de är rena rama barnasagor).




Ändå impad att Barack lyckas fånga den unga generationens uppmärksamhet. Må bäste man vinna! :D (Barack Obama of course! McCain är ingen man, han är en fossil)

Changen fyller 25.

Under helgen fyllde Changen år och det firades med en dunderfest i Jönköping. Jag hade askul och det var riktigt skoj att träffa eskilstunaborna igen. Speciellt Changen som man inte har sett på 2 år! Jag har över 600 bilder i kameran och jag vetifan hur jag ska göra för att skicka bilderna på det smidigaste sättet. Aja, men här delar jag med mig några snapshots iallafall. (hmm.. jätteskumt att bilderna tappar färg när jag laddar upp dom här)




Födelsedagsgamlingen och jag.


Dissad av Changen.


Ljungbychicks med Changen.


Smileytrion - kvällens gladaste foto.


Etuna gänget då alla var som nyktrast.


Oj! Där gick det lite hett till haha.


Aww.. Loverbirds everywhere.


Ah mäh där ser man, triangeldrama!


Tårtkrig!



UPDATE!
Ladda hem del 1 här
och del 2 här
 
VARSÅGOD :)

RSS 2.0