scanned.



Lite random stuff.
  1. De flesta bilder är tagna med min Polaroid i-Zone, åå vad jag vill fota med den igen! Too bad att Polaroid har slutat tillverka deras instant-film :(
  2. Automatbilder (vad heter dessa kawaiistuff?) från Hong Kong.
  3. Ett foto på Long när han var 2-3 år gammal.

Sailor Moon min vän..

Ska köra en liten nostalgiresa. Först ut.. *trumvivel.. Min Sailor Moon-tidning från '97! Oh my god. Riktig vintage! Jag kom ihåg hur jag fick tjata för att få tidningen och anledningen var att jag ville ha klipp-dockan som kom med tidningen. (som jag borde ha kvar någonstans!) Jag kunde inte läsa så bra vid den åldern (1997.. tror inte jag hade fyllt 8 än då) så man fick titta på de fina bilderna istället. Har lite lust att kolla igenom heeela Sailor Moon serien igen.. På svenska då :) bara för att den för tillbaka till gamla minnen..




Chop Cup.

CHOP CUP from :weareom: on Vimeo.


Objectified.

Oh oh oh. Jag såg ett klipp på mac.feber om Jonathan Ive som designar för Apple för någon vecka sen - och geez, blev helt hooked. Den här krampiga killen skulle jag vilja jobba med en dag i framtiden haha. Anyway, klippet var från dokumentären Objectified som handlar lite smått och gott om industri/produkt design. Och på YouTube har någon snäll (och kanske lite olaglig) människa lagt upp hela dokumentären! Gud vad jag älskar YouTube.

Och så lite credit för producenten Gary Huswit såklart!

Haha, jag blir till och med helt uppspelt av att bara skriva om dokumentären - så mycket älskar jag den! 'Nuff said, klicka på play nu innan Gary Huswit upptäcker att hans copyrightade material finns gratis på nätet!



OBS! Det finns sju delar - så se till att inte missa någon nu!

random.

Kära läsare,

Jag varit så nere på sistone - mycket har hänt och jag orkar inte helt enkelt ta upp det här. Men den här bloggen är menat till för att vara "ytlig" ändå så no need to explain!

Enough, här är lite bilder.










Love, Camie

RSS 2.0