Zettai Kareshi / Absolute Boyfriend

Absolute Boyfriend är en japansk tv-serie som är baserad på en anime vid samma namn. Handlar om en tjej som köpte en customized robot med egenskaper som hon önskar hos en ideal pojkvän och den ställer till lite problem i hennes liv. Så länge sen jag kollade på en asiatisk serie och jag saknade verkligen asiatiska serier som Meteor Garden och andra smöriga kärlekshistorier. Anyway den är rolig och huvudpersonen är söt (roboten också för den delen!!), det är allt som krävs för att få mig hooked up.

TITTA PÅ DEN ONLINE HÄÄÄÄR! (så skönt att man kan kolla på saker online, slipper slösa på hårddiskminnet och få virus)

Ayaka - Okaeri (ending theme)

curly eyelashes

 

Jag älskar sminkprodukter. Men jag dömd till att inte kunna använda tung smink pga eksemet runt ögonen. Men ändå köper jag hem smink, varför? För att jag är envis! Jag vägrar tro att det inte finns något smink för mig. Men som tur har jag upptäckt vissa produkter som passar mig. Bland annat har Shiseido Base Mascara och även ögonfransböjaren från samma märke kunnat försköna mina envisa asiatiska raka ögonfransar. Jag bad Alex att köpa en annan ögonfransböjare från märket Shu Uemura när han var i Hongkong. Jag har hört att den är världens bästa ögonfransböjare (Shiseido är näst bäst) så jag måste ju bara ha den! Jag har suttit och jämfört båda fransböjarna och tycker att de ser nästan identiska ut!! Men när jag väl böjde mina ögonfransar kunde jag känna skillnaden. Shu Uemura var något lite större och det gjorde lite ont när jag tryckte det mot ögat, men om den var bättre än Shiseido vet jag inte. En mycket noggrannare recension skall göras och jag ska utse vilken som är bäst :)

 

Nu ska jag tvätta ansiktet och sova! Jobb väntar mig redan vid kl 7...


klänningen



Än så länge fattas ett blixtlås och rosett som håller bysten på plats.. Nå vad tycks? :D (PS. tygets kvalité är kass, men jag gillar mönstret så mkt!)

Tell Me Te Te Te Tell Me

Hahaa. Låten har fastnat i mitt huvud, och det gör dansen också! Tell me-dansen är skit poppis i Sydkorea och det ser du direkt när du skriver in "Tell me - Wondergirls" på youtube. Dock är kanske SouljaBoy-dansen i USA mkt större. Men denna dans är mer cheerful! :D Och det är speciellt roligt när killar dansar den hahaha.

Någon som vill lära dansen med mig? haha.


Hans version är BÄST!!



Originalet med Wondergirls



Pojkbands version :D


Koreanska studenter :D



tell me tell me te te te tell mee lalalaaa..

Gud.. vad är det?



Denna helg har varit väldigt "kristet". Vi har varit på gudtjänst och umgåtts med kristna från olika håll i världen. Lärt känna en fransyska som *host Long hade nåt på g med. Haft en lååång och djuuup diskussion om Gud med en präst från USA. Fått höra underbart musik av en såg (spelad av en fransman som kan prata flytande vietnamesiska). Intressant helg huh? Ganska trist egentligen, men vi hade ganska kul ändå. Men dock väcker fler frågor om Gud. Jag väljer att tro på Gud när jag väl har fått svar varför jag ska göra det..

Vad är meningen i livet? Dock tror jag inte Gud är svaret..

allergisk mot pojkvännen?

Detta samtalsämne har säkert varit uppe tusentals ggr.. men, JAG FÅR ALLTID EKSEM när jag kommer hem från Malmö. Vad är det som får min eksem att bryta ut? Deras hund? Damm? Eller självaste Alex? (who knooows?!) Iallafall.. det är inte kul :( Jag har fått stanna hemma från jobbet pga det. Men jag har iaf köpt hem salvan som läkaren skrev ut till mig. Hoppas det hämmas lite så jag kan visa mig för världen. Nu får jag väl trösta mig själv med Din gata ur högtalarna, en god bok och lite choklad..

Aja, här har ni helgen i bilder (of course, från min nya kamera)



1. Alexs Pro (min första testbild) 2. Dollar! (ser ni hennes vita morrhår?) 3. Kebabtallrik med grekisk sallad (ser kanske inte så najsigt ut på bilden, men det är för att jag har ätit upp det godaste) 4. iPulse (fick av Alex) kan spela upp musik och blinka i takt med den 5. Vi hade en liten Naruto maraton 6. Min Pro :) 7. Min alien-fot enligt Alex (bara för att han inte kan sprida ut tårna) 8. Alexs negerben

ops..

Fy vad dålig uppdatering det har varit.. Och det konstiga är att jag har tusen saker att skriva om! Kanske är det problemmet? Haha. Änywäy, detta har hänt:

  • Alex har kommit hem från Hong Kong och han har köpt hem en Nikon D60 och en Macbook Pro åt moi. (YEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAH!!!)
  • festat i Göteborg ( *host.. någonting otroligt pinsamt (and painful!) hände och jag vill helst inte nämna det i bloggen. Det är lugnt.. inget sex, alkohol (njaa okey lite) eller våld är involverad)
  • sytt en klänning (jag looooooovar, häng kvar och du kommer att få se den veery veery sooon!! :)
  • köpt tusen böcker (duh!) och en skateboard (den ska hänga fint på min vägg)
  • tittat på PS I love you - JAG ÄLSKAR DEN! Det lustiga var att min big bro rekommenderade den (?!) Inte visste jag att han kollar på chickmovies (jag skulle inte ens få för mig att kolla på filmen om inte han tyckte att den var bra, gjorde mig nyfiken liksom :P) Iaf, den är otrolig fiiin! Jag grät 2 ggr under de första 50 min. Ingen riktig snyft snyft koreansk-film utan en ganska lättsam film med lite komedi. Jag lovar, alla känslor kommer på en och samma gång.
  • jobbat - jobbar - ska jobba.. SEN har jag två veckor semester and därefter jobba en vecka till :) SEN under hösten vet jag inte var jag hamnar.. får se var vinden tar mig.



IDAG har jag jobbat. Mina hälar värker lite. Ringtån blöder lite. Mina axlar är lite stela. Mitt PMS humör är som ett berg och dal bana. En liten putmage kommer med på köpet. Hämtat mina sju böcker som jag har beställt på CDON.com's bokrea för 300 spänn sammanlagt. Förnyat mitt pass - som jag kommer ALDRIG visa för någon i tio år dvs inte förän jag har förnyat den igen om tio år.

IMORGON ska jag ner till Malmö och hälsa på min älskling, Dollar (deras söta pekingnese som är tusen år gammal) och Danny (Alexs gulliga systerson som är halv kines och halv indisk). Men först bussa till Alvesta och pick up en brittisk Glamour på Pressbyrån (man får nämligen en gratis Benefit läppglans - jag älskar Benefit och det märket finns ju inte i Sverige!! :) och sen tåga ner mot Malmö. Jag älskar att åka tåg. Jag TÄNKER INTE SKAFFA körkort. Sådeså.


Skit i charter! Någon som vill tågluffa med moi? :)

RSS 2.0