gone.

Nu ska jag kila iväg till Oslo. Helt oväntat, men det blev som det blev. Jag kommer spendera sommaren där. Sååå, bloggen kommer nu vara rätt död (well, den är redan rätt död i vilket fall) Om jag kan så ska jag försöka uppdatera lite :D

retro.



Oh damn. Den här Olympus E-P1 är en micro fourthirds-kamera. Den ser ut som en kompaktkamera men grejen är att man kan byta objektiv så den fungerar lite som en SLR. Dessutom är den otrolig retro-snygg! Älskar den vit/beiga färgen. Priset ligger mellan 7000-9000 kr.

graduations.

Ojoj. Förra veckan var en busy vecka. Var på många utspring och studentfester. GRATTIS till alla studentbarn, välkommen till det riktiga livet! Jag har iaf haft det skoj under veckan och många gigabytes av minnen finns plats i min Macbook. Jag vet att många vill ha bilderna från min kamera så jag har lagt upp dom på Picasa. Så det är bara att klicka er fram! Varsågod. Om det är någon specifik bild ni inte vill ha det uppladdat, ja.. ni får väl stå ut med det haha.. nä, hör av annars. PS. Dessa bilder här nedan är lite photoshopade, bilderna ser inte ut så på Picasa.















under construction.

Don't mind min fula bloggdesign, den är på g. Snart. Hoppas vi. Anyways, detta får duga så länge.

Prom.

Mikki var så fin att jag ville nästan gråta! Hung och Jocke var riktig heta (bokstavligen, stackarna fick steka i solen i sina kostymer haha) Här är lite bilder. Jag tog ca 400 bilder, haha, men kanske hälften blev bra.














RSS 2.0