bror min.






Så här ser han ut när jag inte ger honom glass.





Idag fick min lil' bro leka modell. Och han var faktiskt duktig :)


got a vision.

Jag har just fått en idé. Nja, okey, jag har tänkt på det tidigare, men nu jävlar ska jag sätta igång skitet! Jag har ju sagt att 2009 ska vara mitt kreativa år, men attans, inget stort har hänt ju! Så nu har jag bestämt mig att börja med detta "projekt". Detta projekt är mest för att jag ska utveckla min kreativa sida och lära mig nya saker, men också för att fördriva tiden och utnyttja min fritid så mycket så möjligt.

Men nu, orkar jag inte göra mycket mer än att sitta och spela DS.




Arrivederci!

quote.



"To be identified with your mind is to be trapped in time: the compulsion to live almost exclusively through memory and anticipation. This creates an endless preoccupation with past and future and an unwillingness to honor and acknowledge the present moment and allow it to be. The compulsion arises because the past gives you an identity and the future holds the promise of salvation, of fulfillment in whatever form. Both are illusions."

från "The Power of Now" av Eckhart Tolle.

Det fina är att jag blev tipsad om boken av en total främling, och att jag fick just denna bok när jag minst anar det.

WoW 09 day 3

Lördag



Ming stod för den goda kinesiska lunchen. Ankan var super!



Vi fick offra lite av Vampire Weekend för att köpa regn-poncho. 40 kr för en bit plast.




Dead Prez hade feta beats.



Det regnade. Men vi var glada ändå..



..för att NAS was on stage.



Laxspett och ryggbiff till middag.



Alla dansade till Basement Jaxx. Kändes som vi var mitt i en gigantisk dansgolv.



Asher Roth "That party last night was awfully crazy, I wish we taped it. I danced my ass off and had this one girl completely naked."



Lily Allen was a w e s o m e.



Hon var bäst.



Vi skulle in till Trädgårn men efter en timmes-köande i regnet blev jag väldig trött och surig så vi gick till Gamle Port istället. Tack Ida och Ming som var gulliga och stod ut med mina humörsvängningar.

Söndag



Vi ville ha mini-pancakes redan från dag ett vi kom till Göteborg. Så på sista dan passade vi på att avsluta resan med goda belgiska mini-pannkakor.



Jag hade väldigt kul under Way out West-resan med Ida. Jag behövde verkligen det och jag är glad att jag har dessa fina minnen att bevara i mitt lilla huvud. Det var vissa stunder man bara ville hänga sig själv men dessa stunder gick över ganska snabbt och vi njöt av det goda så mycket vi kan. Tack för allt!

oreo.







Tog fram min DIY-ring flash och lekte lite. Temat blev Oreo. För att de har så fina mönster. Och så är de goda också.

WoW 09 day 1 + 2.

Torsdag


Sushi till middag.


Rise Against på Trädgårn.

Vi stack sedan till Pusterviksbaren för att lyssna på Deportees. Vi stod i kö i en timme. Och kom bara halvvägs. Så vi stack hem.

Fredag


Sushi till lunch.


Timo Räisänen


Det var väldig solig den dan.


Vi såg inte så mycket av Bon Iver men den här killen såg nog lite mer.


Vi köpte varsin T-shirt. "Who the fuck are Arctic Monkeys?" Och det stämde bra. För jag hade noll koll vilka de var innan WoW.


Band of Horses spelade när jag satt vid trädet och halvsov.


Robyn ägde. Och vi kom inte längre fram än så här.


Photo-whoring of course.


Middag på café.


Glasvegas.


Ida tog många fina bilder på honom.


Arctic Monkeys på scen.


Vi avslutade fredagen med att dansa som galningar på Trädgårn.

on tour.



Just nu befinner jag mig i Malmö och har slappat de tre senaste dagarna. Jag åkte buss hela vägen från Oslo till Malmö och det var inte så farligt som jag trodde - eftersom jag hade Wi-Fi på bussen haha. Innan jag åkte fixade mina kära kollegor en farewell-party och det var så himla gulligt - de hade nämligen förvandlat en minivan till en pub haha. Mot slutet fick vi besök av en drug-addict och det var minsann obehagligt men det slutade lyckligt - som tur.. Jag har varit med en del roliga och läskiga stunder och resan var överlag väldig kul och spännande. Jag ångrar inte en sekund att jag var i Norge "bara för att sälja jordgubbar" - för mig var det något lite mer. Jag har levt alltför tryggt och behöver en twist i livet.

Det har hänt så mycket och det gör mig både uppspelt och ledsen. Har för många känslor på en och samma gång och det sista jag vill göra är att sitta och deppa.

Anyways, Way Out West is on och jag är redo för äventyr.

RSS 2.0