drumroll.

Länk. (pallar inte med den autoplay-videon)

Ett avsnitt från TV-serien "How I met your mother". Om du har 20 minuter över, take a look. Jag älskar denna episode.

Master Wong's self-defence lesson.



Hahaha.


acoustic.

Alla borde vid det här laget känna till Spotify? Anyways, jag har skrapat ihop en liten playlist med acoustic music, lite skön gitarr musik är alltid uppskattat.

Klicka här för att lyssna min playlist (ofc, du måste ha Spotify för att lyssna)



That's it. Ska nog sova nu. Imorgon ska jag baka..

DIY ringflash.



Jag har gjort en hemmagjord ringflash av en gammal skokartong och aluminiumfolie. Jag har ingen extern blixt så jag satte in den på min interna, och det funkar utmärkt! Ljuset fördelades jämnt och hela ringen är upplyst. Dock borde jag kanske använt tunnare papper för att låta ljuset komma igenom bättre, men ja, man tager det man haver så koperingspapper fick duga.

Nu har jag lekt lite med bilderna på Photoshop, men man kan se att skuggorna blir mycket mjukare och "ringen" i mina ögon. (på de flesta bilder hade jag halvslutna ögon, för det var lite svårt att titta in i kameran med blixten så nära ansiktet)


Don't mind my crazy make up, jag ville bara liva upp bilderna lite granna.

Le sens propre



Le sens propre betyder korrekt mening (enligt Google translater) och denna video är lite knasig, lite konstig och completely wonderful! Allt är skapat med hjälp av Adobe CS4 och för mer info om Cismas verk klicka här.

Slow down, pleeaase?

En sak jag hatar med mode är att allt sker så jävla snabbt. Sommaren är knappt här och så ser man kollektioner inför hösten 09. Och när hösten är väl framme så har man redan tröttnat på kläderna eftersom man har ju fått se bilderna redan under våren! Anyway, meningen är väl att man ska få "cravings" och bli hjärntvättade av att "måste måste" köpa kläderna när de släpps. But pleeeeeeeeaaaaaase give me some spaaaaaaace. Jag har ju knappt hunnit shoppa kläder inför säsongen :P

Aja, här får ni se lite bilder från H&M Divided Exclusive Fall 2009. Bara för att skapa cravings. Bara för att jävlas.




Klicka här för att se fler bilder. I love nitrolicious.

Burberry.



När jag var i London besökte vi Burberry Outlet och då hittade jag dessa omtalade killershoes för endast - 49 pund! Ordinarie priset låg på 500 pund.. Så händer det med saker som är "sooooo last season"

David Choi - Won't Even Start.


i sommar..



...vill jag ha på mig ljusa, skira, pastelliga, sköna, silkiga plagg som den här klänningen!

huvudstaden.

Valborg spenderades i Stockholm och helgen kommer spenderas här också. Lite mys mys med familjen. Dessutom har jag tänkt att besöka Design Passion med brorsan, får se om det blir av. Länge sen sist jag var i Stockholm, ska nog ta en liten runda på stan också :)


Update : Blev ingen design-utställning, vi var för lata. Men kan bjuda på lite bilder ändå!




Long gjorde en sån cool pose, så jag ville också göra en likadan..


...men resultatet blev inte så bra :P


Gamla stan är "Trångt och Trevligt" :)

RSS 2.0