18.

Kameran skickades runt igår och det blev 460 bilder till slut :) Inga pro-pro bilder utan bara vimmelbilder. En kul kväll med god mat och en del spyor. Det är ju obligatorisk för alla 18 års fester! Min mage blev riktig rund (och då menar jag 3-mån-gravid-mage!) av all alkohol och mat. Tänk att det var inte alls länge sen jag fyllde arton, och om mindre än två månader kommer jag fylla nitton. Så det är dags att skriva önske-lista snart! :)



Födelsedagsbarnet och ett creep :)


Om det är många som vill ha bilder så får jag komma på ett sätt att ladda upp bilderna.



Fan. Klockan är 23.00 och jag borde sova för länge sen! -_- Jobbet kallar imorn, jag visste väl att jag kommer aldrig lämna ostfabriken :(

Tandvård.


Fick vakna kl. 8.45 för att gå till tandläkaren. Men det gjorde inte så mycket, eftersom jag kunde ändå inte sova. Fick komplimanger för mina "fina" tänder och att jag sköter bra förutom att jag slarvar med tandtråden. Så jag cyklade till apoteket och hittade detta - rosa tandtråd-grejsimojser! Det är of course en av produkterna som försöker locka kunder med att färga produkten till rosa och säga att man stödjer Rosa Bandet (vilket är 2 kr per paket?! snålt or what?) Anyway, det funkade på mig! :) Jag blir iallafall lite mer peppad att använda tandtråd.

Ny leksak.

Nikon ML-L3

Inskaffade denna fjärrkontroll (eller om man ska använda fancy words inom fotografering så är det en trådlös fjärrutlösare) när jag var i London. Den kostar runt 200 kr här i Sverige (jag köpte den för 19 pund så priset är ändå ungefär detsamma) och den funkar utmärkt när man ska ta bilder på stativen. Som självporträtt till exempel!






Aj äm bäääck.

I´m back baby. Jag lovar, jag har aldrig varit homesick innan men denna gången fick jag uppleva det. Även om jag var borta i bara två veckor kändes som evigheter för mig. Fick mig att inse hur mycket ett hem menar för mig. Ett hem där man känner sig hemma, känner sig glad, känner sig trygg. Även om mitt hem inte har något rinnande vatten för tillfället så är jag glad att vara hemma. (Jag valde den sämsta tiden att åka hem - precis när vår badrum och toalett ska renoveras.) 


Russell Peters Show  - Det var så roligt när vi skulle sätta oss ned på våra platser. Vi märkte att det var tre tomma platser precis FRAMFÖR oss. Det var fullsatt överallt men just de tre platserna framför oss var tomma, och vi var ganska nervösa att han skulle skämta om oss (come on, två asiater och en indisk?) Och vi satt ganska långt fram också! Men som tur fick han inte syn på oss :) Jag svettades varje gång han tittade åt vårat håll haha. Det var en svart kille i publiken som heter Jeff och jag kan säga att Russell lät inte honom vara ifred i alla fall haha. Stackars kille. Anyway, Russell var amazing. Jag skrattade så mycket att jag fick ont i kinderna och i halsen när showen var över. Han tog bara upp ETT gammalt skämt, vilket var bra eftersom jag vill höra nya skämt. En grej var att han var jäääävligt noga med att man inte ska filma, spela in eller fota honom under showen. Så fort han såg ett rött blinkande ljus så hojtar han till. Och han gjorde det ett par ggr faktiskt :) men slår vad om att det finns nåt klipp på youtube ändå haha.

London - Jag förväntade inte mig så mycket när jag skulle till London eftersom London känns inte som min stil. Men jag blev ändå lite positvt överraskad när jag kom dit. Staden är så spännande och det finns verkligen allt där. Och folket där är otroligt trevliga! En grej som förvånade mig lite var att jag såg nästan inga äkta äkta britter! Jag menar, 80% av alla människor jag såg var indier, kineser, mörkhyade och folk från mellanöstern. Lite synd att jag hade fel sällskap, men jag skulle kunna tänka mig att åka dit igen.



London, Heathrow Airport.


Snappade bara några bilder när jag var i London, inget direkt spännande så jag orkar inte lägga upp några.

RSS 2.0