Vilken fin morgon.

Vilken ovanlig skön morgon! Fick hem en liten bok från Arbetsförmedlingen (ja I know, låter helt trist) men den är riktig kul ! Det står Avstamp - Jobbguide förnyvuxna och så är framsidan full av färgglada prickar. Bläddrade igenom den lite snabbt och den verkar så inspirerande! Det står allt om hur en anställningsintervju ser ut till hur man driver eget, och så finns det sånna fyll-i-sidor där man skriva ner stuff (på det viset känns det mkt personligare, älskar böcker med sånt). Perfekt för mig som är foortfarande lost när det gäller min framtid. Jag älskar sånt här. Grejer som dumpas ner gratis i brevlådan och kan ge en inspirationer och idéer i livet. Jag ska gräva ner mig i denna senare när jag sitter i tåget. klicka här om du vill ladda hem den som pdf!


Igår kom jag på att mina låtar i mp3-spelaren känns inte roliga längre. Sen i morse letade jag efter en nätversion av Din Gata - 100,6. En radioshow som ALLA i Malmö lyssnar på. Din gata andas veeeerkligen Malmö och alla pratar hääärligt skånska (jag älskar malmöska och den är inte heavy som andra ställen i Skåne)! Redaktionen är asskön och musiken är greeat! Det roliga är att alla på redaktionen är blattar (no offense, im one of them!) och de pratar så mkt skit! haha.. good shit though! Kan vara allt från "varför viker tjejer ut sig" eller som morgonens inslag "varför är din syv världens dåligaste" . Även om man inte bor i Malmö man kan lyssna på deras prat på SR.se dock inte live, men still good enough!



och denna bild gör mig glad :)

thats it for today!

jordbävning under ett bröllopp..

Fler kattastrofer i världen. Jordbävning i Kina. Hundratal tusen människor döda. Här har vi ett par som gifter sig när jordbävningen pågick. Ett 30-tal gäster var på plats och en 100 år gammal kyrka blev total förstörd.

image104
vilken vacker kyrka..

image105

image106

image107

källa

FredFlare.com - my all-time favorite

Jag har älskat denna nätbutik sen några år tillbaka. Några ggr i månaden kommer lite nyhetsbrev från dom och det finns inte någon liten grej som jag inte gillar! Jag älskar att bara kika in i nätbutiken och beundra de små söta prylarna (inte minst om urgulliga kläder) och drömma om att de skulle pryda så snyggt i mitt hem. Fredflare.com förtjänar ett besök! (om ni gillar gulliga saker som jag :) Oh oh ja! Och så har de olika playlists på hemsidan också, så man kan lyssna på musik medan man klickar hem dessa söta saker (alltså riktiga hela låtar som man kan köpa senare på iTunes om man skulle gilla dom så mkt :)



image103
Psst.. läppbalsamet finns också på Bluebox.se och iPodhögatalarna på Roligaprylar.se


Jag gillar den forget me knot-ringen så mkt..


Chow Chow

Ååh neej. Inte igen. När jag har väl sett en chow chow kan jag inte sluta tänka på den. Spelar ingen roll om det är en bild på nätet eller en levande på stan, jag kan inte sluta titta! Jag svär, det spelar ingen roll hur illa mina ögon kommer få lida. Jag ska skaffa en chowchow när jag flyttar ut! No doubt. Och det ska vara en vit/creme långhårig chow chow. Den ska se ut så här:


image100image101

Vit, fluffig och knubbig!!

Buhuhuuu.. jag kommer säkert drömma om vita chowchow i natt..

Om jag inte får en cremevit chow chow vill jag ha en panda!

image102

en söt liten gubbe



Vilken glädjespridare. Han är bara så adorable!! "The best and the most beautiful thing in the world can't not be seen nor touched but are felt in the heart." En sån farbror vill jag ha.

Icke Disney-prinsessor

image98


So cute. Check out mimi-na for more.. Jag älskar Disney filmer. Finns inget annat som är så uppmuntrande och så härliga. Men absoluta favorit är Trollkarlen från Oz (vet ej om det är verkligen en Disneyfilm?) Jag har till och med den på DVD! Ska ha en riktig stor Disneyfilm samling någon gång när jag har tid och pengar..

Ray Ban

image97


Äntligen har jag skaffat ett par Ray Ban aviators, har velat ha ett par i evigheter. Hurray för glass och härligt väder! (är så sugen på mjukglass från Glasskungen i Växjö, de har enligt mig den godaste mjukglassen jag har smakat på!!) Skulle vilja sola lite i balkongen, men det finns alldeles för många spindlar i det området där jag bor. Och de är övermånga under sommaren också! Jag ser alltid spindelnät på min cykel varje morgon. Det bor säkert en spindel på min cykel.

gör en god gärning

Ibland handlar det inte alltid om att köpa saker till sig själv för att bli glad. Att ge någon annan en gåva känns också  underbart. Speciellt när gåvan är nödvändigt. Sms:a BURMA till 72360 och du skänker 50 kr till Läkarmissionen. De hjälper olika organisationer och kyrkor som är på plats för att ge folk mat, skydd och vatten. Femtio kronor är typ lika med en ELLE tidning eller Ben&Jerry glass.. kom igen, tänk på de 20 000 människorna som är döda och ännu fler som är hemlösa.

Jag tycker att GodHandling är en fantastiskt idé. GodHandling är en sida där många olika webshopar skänker en viss summa till välgörenhet när du köper genom hemsidan. Det kostar inget extra för dig som köpare och allt fungerar normalt som när du handlar som vanligt på webshopen. För några år sedan hade inte hemsidan utvecklat så mycket, men idag finns det ett ganska stort utbud av olika webshopar bl a Apple SE, Bokus, Nelly, CDON, Lindex m m..  Så nästa gång du ska handla på nätet, kolla på GodHandling först om webshopen finns där.

image96

kärleksbrev

Köpt fler böcker! Jag tror jag köper minst en bok i månaden, men jag läser aldrig ut dom! Förmodligen för att de flesta böcker jag köper är inspirationsböcker och böcker som man kan välja ut vilka kapitel man vill läsa. Iaf, har fått hem boken Other People's Love Letters - 150 Letters You Were Never Meant to See. Den är riktig fin. Satt och bläddrade igenom den och jag kunde inte sluta le. Dessa kärleksbrev är skrivna av riktiga människor och i slutet av boken kan man läsa om hur kärleksparen möttes. En del handskrivna brev hade jag lite svårt att läsa men de är så vackra på många sätt. Dels att dom är så personliga men också att man känner igen sig i breven ibland.

image95


Ett av de 150 breven i boken. (Jag antar att det var skrivet av en liten pojke)

Hello! I'm bored. I had nothing better to do. I'm gonna be att Tom's house, and then go to the game. I hope you can come.
(Here goes nothing) Will you go out with me? I know you'll say "NO", and you probably won't talk to me, plus U like ... (of course U know). I'll be at Tom's so call me there (- - -3950). If you say "NO" (which will happen), can we still be friends? DON'T TELL EMILY SHE WAS RIGHT!

See Ya, Sobo

P.S. If you say "YES" (It won't happen) we better talk to eachother more, then U and Kraft.


Så sött.

RSS 2.0