Shape Collage

Klicka på bilden för ett större format (bilder från Way out West 09)

Hittade detta coola program på mac.feber.se Om du har tusentals bilder och vill göra en snabb collage, då är detta för dig! Programmet fungerar prima och det enda negativa är vattenstämpeln men det går att fixa om du skaffar Pro versionen för 25 dollar :)

För att ladda hem Shape Collage klicka här. Finns för både Windows och Mac (Linux också om någon har det)

Kommentarer
Postat av: Mikki

jasså? det visste inte jag :S få väl sätta igång ännu mer då! :) Man ansöker det online eller? Dem andra skolor som jag hade tänkt och ansöka var man tvungen och fylla på en blankett och avgift var skit dyrt :/ vet du hur mkt avgift dem tar från Laselle?

2010-03-09 @ 17:53:13
URL: http://thisismiki.blogg.se/
Postat av: Mikki

Okej det var billigare än den andra men fortfarande dyrt :( varför ska det överhuvudtaget kostar att ansöka? sjukt dåligt.



Men jag vill faktiskt studera design kommunkation på den skolan. verkar vara en skit bra program som passar mig perfekt. Men samtidigt undrar man om det är värt det. Allt kostar ju. :( Vet du hur mycket termin avgift kostar?

2010-03-10 @ 12:50:05
URL: http://thisismiki.blogg.se/
Postat av: Mikki

okej jag kollade upp det nyligen. Termins avgift var ju inte så dyrt jämfört med många andra skolor jag ha kollat upp :P kanske ska jag satsa på denna skola trots allt :)

2010-03-10 @ 12:53:17
URL: http://thisismiki.blogg.se/
Postat av: Mikki

haha oj jag kollade fel! tänkte inte på att det var deras valuta men ja dem var lika dyra som dem andra skolor jag ha kollat på. :/



Men jag vill fortfarande gå på den skola. Det hade varit det bästa om vi kom ja :) haha skulle lätt valt den då!

2010-03-10 @ 15:01:42
URL: http://thisismiki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0