hemligheten bakom söta asiatiska flickor..

image91
Angela Baby - it-modellen i Hongkong (tror hon har lite tysk blod i sig också)



Har ni någon gång funderat över "hur fasen lyckas de asiatiska flickorna se så extremt söta ut?" Och då menar jag de kändisarna i Asien så som Japan, Sydkorea och Taiwan. Men det finns ett mönster hur de ska se ut. Okey, för att göra detta till ett mer dokumentärt inslag ska jag punkta upp alla dessa faktorer.

  • Blek Hy. Okey, undantag för en del japansk flickor (ganguro - sett såna japanska flickor med blont hår, riktig mörk solbränna och blek smink?) Men rent allmänt ska det vara blekt porslinhy. Sällan man ser stora porer hos de asiatiska kändisarna.
  • Långt färgat hår. Oftast brunt eller blont. Helst ska det vara vågigt hår också. En riktig trend därborta som har hållit jättelänge.
  • Stora ögon. No matter what, detta är något man måste ha "för att vara vacker" i Asien (förutom den höga näsan också). Flickor och kvinnor lägger stora summor pengar på kosmetika (även kirurgiska) som gör så att deras ögon ser större ut. Mest hypade pryl är nog ögonlockstejpen eller så kallad double-eyelid-tape. Att ha dubbla ögonlock anses som fint i Asien och många skaffar dessa tejp för att slippa göra kirurgiska ingrepp (t o m min mamma har fixat sina ögonlock!) Men skillnaden blir faktiskt jättestor och man får faktiskt större öppna ögon.
    • En annan sak hypad grej är circle lens. Dessa färgade linser är större och får pupillerna att se större ut. And guess what? Det är vetenskapligt bevisat (bevist och bevisat, det har gjorts experimenter inom detta område iaf) att större pupiller anses mer attraktivt. Även om du ser någon som du tycker om blir dina pupiller större. Det är bara så vi fungerar, med större pupiller blir vi mer attraktiva helt enkelt.

image92
image93



Här nedan har vi en video där en tjej "förvandlar sig själv till en typisk söt asiatisk tjej" Jag måste säga att denna video är ganska fascinerande.


Kommentarer
Postat av: Sukki

Hhahaha så ful är du!

Oh, detta har jag läst om förut, fattar inte att det kan bli så stor skillnad!! =P

2008-04-29 @ 14:12:19
URL: http://moonprincess.blogg.se/sukki
Postat av: Mikki

vi asiater är så ytliga! jag hade inte heller tacka nej till stora ögon :) jag hade velat testat den dära stora pupillen! :D

men kan inte heller fatta att det är sån jävla stor skillnad!

2008-04-29 @ 16:51:33
URL: http://fruitloop.blogg.se
Postat av: urban

få en gratis subdomän på http://www.eatrice.se :D

2008-05-01 @ 18:41:28
URL: http://www.eatrice.se
Postat av: Shirley

so true , och shit vilken skillnad ! =S haha

2008-05-19 @ 12:24:39
URL: http://www.shirl.blogg.se
Postat av: Madeleine

Shit vad vacker hon blev :o

2008-06-23 @ 10:06:42
URL: http://madeleiiiines.blogg.se/
Postat av: EnbartEmelie

Intressant! Har alltid tyckt att de asiatiska skönetsmissarna sett väldigt, hmmm..kontsiga? ut.



2008-07-02 @ 22:33:17
URL: http://enbartemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0