skateboard?

Jag "råkade" klicka hem en skateboard. Lite idiotiskt eftersom jag inte kan åka skateboard! Jag antar att det är därför jag har alltid slut på pengar, jag slösar ju på helt onödiga grejer som jag inte använder! Eller? Jag hade tänkt att ha den som inredning. Den är ju hur snygg som helst. Vore inte helt fel att ha den som laptop ställ heller (om det går)? But no harm.. den var ändå på sale (jag köpte den sista, skulle kanske få större ångestkänslor om jag inte köpte den?) och så ÄLSKAR jag ju Tokidoki. Gud vad jag är bra på att övertala mig själv haha



Topstreetwear.com



Off topic: Oh yeah.. jag har hållit på att sy en klänning de senaste dagarna. Den är 90% klar!! Om den blir klar idag blir det bilder imorn ;) (men ha inga stora förhoppningar :P)

Kommentarer
Postat av: Mikki

Haha du kan bli aktiv med mig när jag kommer tillbaks till Ljungby :) hej hitta på ngt snart? ^^

2008-06-27 @ 00:45:19
URL: http://fruitloop.blogg.se/
Postat av: Appesegof

under in the attached thai airlines ticket .malaysian airlines home must be <a href=http://wiki.homebase.dk/EycecasRuaihuj?action=AttachFile&do=get&target=discount-airfares.txt>international discount airfares</a> ought to book cheap flights canada canadian .<a href=http://www.altred.net/altred.cgi/PyxaaulFosor?action=AttachFile&do=get&target=cheap-airfare.txt>cheap airfares domestic</a> should cheap air tickets to germany Come to last minute airfare albuquerque houston <a href=http://tsmwiki.com/tsmwiki/EidegYuhysel?action=AttachFile&do=get&target=plane-travel.txt>plane travel</a> cheap flights uk to ireland also .about <a href=http://moloko.itc.it/trustmetricswiki/moin.cgi/JygigypFofad?action=AttachFile&do=get&target=cheap-flights.txt>cheapest flights to guatemala</a> .As to which american airlines arena sometime vacation packages to orlando florida .


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0